Bäst i test: Blombud i Sverige

Färska blommor är en gåva av en anledning: Helt idiotsäker och helt underbar, en bukett blommor är det enklaste sättet att låta din älskade veta hur mycket du uppskattar dem. Men att försöka hitta det perfekta blomsterarrangemanget är inte så enkelt som att plocka från rosor eller hortensior.

Med en massa blombud på nätet är det viktigt att se till att du hittar en som inte bara är tillförlitlig utan också erbjuder alternativ som är överkomliga och upp till dina standarder (speciellt när det gäller mors dag-gåvor). Åh, och för alla sista-minuten-shoppare är leverans samma dag avgörande.

Bäst i test: Blombud i Sverige

Det är därför vi har sammanställt de bästa blomstertjänsterna, beroende på vad du vill skicka. Vi har inte bara hämtat experter ihop med deras rekommendationer; vi har också gått igenom kundrecensioner för att se till att den som får din bukett blir 100% nöjd.

Interflora – Bäst i test

Testvinnaren över det bästa blombudet går till Interflora, de är helt enkelt bäst i test. Omdömen på nätet, både skrivna av recensionssajter ihop med kundomdömen är generellt väldigt positiva. Och när det kommer till vårt egna test kan vi bara hålla med. Detta företag verkar helt enkelt hålla vad de lovar – då leveranserna är både smidiga och snabba.

Här kan du läsa mer om hur man skickar blommor.

Florister i Sverige – test

Florister i Sverige är kanske inte lika kända som exempelvis Interflora eller Euroflorist. Dock, är recensionerna och omdömena om floristen ganska bra. Generellt kan man säga att företaget har ett mediokert betyg på nätet. När vi däremot testade på att skicka blommor via florister i Sverige var leveranstiden något sämre än vad som utlovats.

Euroflorist – omdöme

Att skicka blommor via Euroflorist är i regel en ganska dålig idé. Åtminstone om du läser omdömen om blombudet. Vi testade givetvis att skicka i väg en bukett blommor med blomsterbudet och tyvärr verkar alla negativ recensioner av tidigare kunder stämma bra övererens med verkligheten. Det tog flera dagar innan budet nådde mottagaren, vilket såklart är under all kritik.