Bäst i test: Mobilabonnemang

Har du funderat på att uppdatera ditt nuvarande mobilabonnemang? Kanske, har du sett att det finns konkurrenter som kan bjuda på ännu bättre priset? Då kan det såklart vara bra att jämföra lite innan man bestämmer sig för att köpa.

I den här artikeln har vi jämfört fyra olika mobilabonnemang, och till vår hjälp har vi bästa mobilabonnemang. Som frekvent uppdaterar sina listor över de mest lönsamma avtalen vad gäller mobiloperatörer just nu.

Bäst i test: Mobilabonnemang

Nedan finner du en övergripande topplista över de bästa mobilabonnemangen just nu.

1. Hallon

Hallons mobilabonnemang har många nivåer av surf att välja mellan. Dessa är utspridda från en mycket låg nivå upp till 100 GB. Det innebär att Hallon kan erbjuda en surfnivå som passar barn i olika åldrar och med olika surfbehov. Det vi rekommenderar som bör räcka för de flesta är på 25 GB.

Mobilabonnemangen hos Hallon är även mycket billigare än konkurrenternas motsvarande mobilabonnemang. Dessutom är det vanligt att Hallon har diverse kampanjer och erbjudanden som gör mobilabonnemangen ännu billigare under en begränsad tid.

Erbjudande: 49 kr/mån
i 6 mån, därefter 99 kr/mån

Fria samtal och sms
Ingen bindningstid
Spara oanvänd surf
4 GB Surf

2. Vimla

Vimla har ett bra utbud av mobilabonnemang som riktar sig särskilt mot pensionärer. Om du är över 65 år får du 20 procent rabatt på abonnemangen med 12, 25, 50 GB surf eller abonnemanget med obegränsad surf. Det vi rekommenderar är mobilabonnemanget med 12 GB surf, vilket kan vara lagom för att till exempel surfa, läsa nyheterna, lyssna på musik och svara på mejl. Abonnemangen tecknas helt utan bindningstid. Smidigt och flexibelt.

Erbjudande: 25 kr/mån
i 3 mån, sedan 100 kr/mån

Fria samtal och sms
Spara oanvänd surf
Ingen bindningstid
3 GB Surf

3. Fibio

Med Fibio mobilabonnemang med fri surf kan du känna frihet att använda din telefon helt obegränsat. Det är dock inte den fria surfen som får mobilabonnemanget att sticka ut från konkurrenterna. Det som gör mobilabonnemanget unikt är hur bra det fungerar utomlands.

Du kan använda mobila bredband med fri surf på resa inom EU- och EES-länder. Utöver detta kan du även surfa i ytterligare 50 länder världen över. Något liknande erbjudande finns inte med något annat mobilabonnemang på marknaden. Precis som de flesta andra operatörerna är din surfmängd i utlandet något begränsad. Men du får trots det tillgång till hela 60 GB surf vilket är mer än hos många andra konkurrenter.

Erbjudande: 39 kr/mån
i 2 mån, sedan 149 kr/mån

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
100% nöjd kund garanti
5 GB Surf

4. Chilimobil

Det som får Chilimobil att sticka ut från andra operatörer som har mobilabonnemang med mycket surf är framför allt att det är enkelt det är att använda mobilabonnemanget utomlands. Många mobiloperatörer begränsar surfmängden utomlands, men inte Chilimobil.

349/mån
FRI SURF

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
Kundservice